FLISERENS - FÅ TILBUD

Fliserens Nordsjælland

Velkommen til Nanorens, din pålidelige partner indenfor fliserensning, der servicerer både private og erhvervskunder i Nordsjælland.

Vi forvandler dine gamle fliser og giver dem nyt liv. Med vores specialudstyr og ekspertise tilbyder vi en effektiv og skånsom fliserens. Vores proces omfatter ikke kun fjernelse af snavs og alger, men også en grundig desinficering og imprægnering, der forsegler overfladen og forlænger flisernes levetid.

Efter vores behandling vil dine fliser – alt efter grundstandard – skinne som nye. Lad os tage hånd om dine fliser med en professionel fliserens.

Fliserens pris

ingen skjulte gebyrer

REN

Startpakke op til 40 m2
kr 2600 inkl. moms
 • Fliserens
 • Skumbehandling
 • Slutrengøring
 • Udvendig vinduesvask

RENERE

Startpakke op til 40 m2
kr 3200 inkl. moms
 • Fliserens
 • Skumbehandling
 • Slutrengøring
 • Udvendig vinduesvask
 • Nanoimprægnering
Populær

RENEST

Startpakke op til 40 m2
kr 3800 inkl. moms
 • Fliserens
 • Skumbehandling
 • Slutrengøring
 • Udvendig vinduesvask
 • Nanoimprægnering
 • Fejet fugesand
 • Blæsning af overskydende sand

REN

Startpakke op til 40 m2
kr 2600 inkl. moms
 • Fliserens
 • Skumbehandling
 • Slutrengøring
 • Udvendig vinduesvask

RENERE

Startpakke op til 40 m2
kr 3200 inkl. moms
 • Fliserens
 • Skumbehandling
 • Slutrengøring
 • Udvendig vinduesvask
 • Nanoimprægnering
Populær

RENEST

Startpakke op til 40 m2
kr 3800 inkl. moms
 • Fliserens
 • Skumbehandling
 • Slutrengøring
 • Udvendig vinduesvask
 • Nanoimprægnering
 • Fejet fugesand
 • Blæsning af overskydende sand

*Der vil være tillæg for: Brosten belægninger, rådhus belægninger, fejning af stenmel, meget ukrudt / græs i fuger. Tillæg vil altid fremgå af tilbud såfremt dette skulle være nødvendigt.
Vi bruger en lys ovntørret quartz sand

Husk at benytte servicefradraget ved en fliseerens 

Benyt servicefradraget og få op til 11.900 kr. i fradrag

Hvordan får man fliser pæne igen?

Hvide pletter, også kendt som flisepest, er ofte synlig på fliser. Disse pletter, der typisk er hvide, grå eller sorte, er vanskelige at fjerne uden professionel hjælp og kan hurtigt sprede sig. Den mest effektive metode er at udføre en mekanisk afrensning med vores professionelle udstyr.

Ved at vælge vores fliserensningstjeneste undgår du ikke kun den ubehagelige og uæstetiske problematik med flisepest, som ofte skyldes ophobning af alger og fugt, men du sikrer også, at dine fliser forbliver fri for den kedelige, mørke belægning, der kan give et indtryk af forsømmelse og manglende vedligeholdelse.

Vi eliminerer den potentielle risiko for glatte fliser, der kan udgøre en fare for fald og skader. Med vores omfattende rensningsproces sikrer vi, at dine fliser ikke blot ser bedre ud, men også forbliver sikre og behagelige at betræde, uanset vejrforholdene. 

Vi tilbyder imprægnering af både nylagte og nyligt afrensede fliser. Imprægneringen trænger ind i flisen og minimerer fugtoptagelsen, hvilket gør det lettere at nedbryde alger med en skummende desinficering. Selvom imprægnering ikke garanterer, at fliserne aldrig behøver renses igen, forlænger det levetiden og gør det lettere at vedligeholde dem.

Fliserens før og efter

Sådan renser vi dine fliser

Fliserens

Med vores professionelle højtryksrensere renser vi effektivt dine fliser. Vi vil gerne passe godt på jeres flisebelægning og bruger derfor specielle overfladerensere, som skånsomt renser jeres fliser. I særlige tilfælde med eks. megen flisepest kan vi rense med hedvand op til 95 grader.

Desinficering

Når fliserensen er færdig, så desinficerer vi alle fliserne. Dette er for at være helt sikker på, at alle alger er uskadeliggjort. Vi desinficerer i et skum lag, så vi er sikker på at kemien virker længst muligt og trænger ind i alle fuger og sprækker.

Nano imprægnering

Når arealet er helt tørt, så kommer vi igen og lægger en Nano imprægnering på fliserne. Denne behandling er afgørende for at fliserne bliver modstandsdygtige over for fugtindtrængen. 

Efter behandlingen vil fliserne – alt efter grundstandard – fremstå som nye. 

Er du i tvivl om hvorvidt træterasserens er muligheden for dig?

Få en gratis prøverens på 1kvm

Vi kommer gerne ud til dig, og laver en prøverens på ca. 1 kvm, helt uden beregning, hvor du med det samme vil kunne se forskellen. Derudover vil du modtage professionel rådgivning og vejledning om, hvordan du får den pæneste terrasse, og hvordan du vedligeholder den bedst. Afslutningsvis måler vi terrassen og giver dig en pris på, hvad en træterrasserens af hele arealet vil koste – helt uforpligtende. *NB: I spidsbelastede perioder fra marts til og med maj, er det ikke altid vi har mulighed for at tilbyde denne service. 

Ofte stillede spørgsmål ved fliserens

Vi benytter kontrolleret højtryk. Dvs. vi regulerer trykket til vi kan se at overfladen bliver ren. Er fliserne meget gamle og porøse kan der forekomme små skader.

Nej man skal ikke være hjemme.  

Ja, og helt uden beregning kan vi foretage en prøverens på ca. 1 m2. Her vil man kunne se hvilken forskel en flirensning vil kunne gøre

Det bedste tidspunkt er fra marts til og med oktober. Her har vi optimale temperaturer så nanoimprægneringen kan hærde ordentligt på fliserne.

Ja. Arealerne skal være nogenlunde ryddet. dvs. havemøbler, krukker osv. skal vær stillet væk. Vi skal have adgang til en udvendig vandhane.

Den mest effektive måde at fjerne mos på og imellem fliser er og udføre en mekanisk afrensning af flisen. Dvs. med vores professionelle udstyr kan vi med kontrolleret vandtryk og specielle dyser skånsomt afrense mos fra alle fliser. Det anbefales altid at fliserne efterfølgende skummes ind i et professionelt desinficerings middel, så man er helt sikker på at alt mos bliver nedbrudt.

Hvide pletter også populært kaldet for flisepest, er en lav type, som typisk er meget synlig på fliser. Farven er typisk hvid, men også grå eller sort. Har man først fået flisepest er denne desvære meget vanskelig og komme til livs uden professionel hjælp. Den vil hurtigt sprede sig til resten af belægningen. Især på nord/skygge sider hvor der er fugtigt og mørkt. 

Den mest skånsomme metode til og fjerne genstridig flisepest er med vores professionelle hedvandsrenser. Her bruges ikke så meget vandtryk men i stedet er det kogende vand som afrenser flisepesten. Resultatet ses med det samme. Dette er en meget skånsom metode  til flisepest.

Når man renser fliser så er det uundgåeligt at man ikke samtidig blotter fugerne. Fugerne skal efterfølgende fyldes igen. Gør man ikke dette så har man  bla. stillestående regnvand i fugerne og dermed grobund for mos dannelse. 

Der findes forskellige fyld til fuger og breden i fugerne er afgørende for hvilken type fyld som skal i. Har man ex. en Rådhus belægning med chausses sten så anbefales en stenmel. Den pakker godt i de brede fuger.

Har man en Holmegårdssten med som regel en smal fuge så anbefaler vi en en finere sand som ex. quarts sand. 

Alle typer påfyld skal fejes. Dette gøres når belægningen er helt tør da sand el stenmel ellers vil klumpe sammen.

Man skal huske og påfylde sand/stenmel min. 1 gang om året.

Vi vejleder selvfølgelig gerne om hvilken type sand som passer til jeres belægning.

Vi imprægnere nylagte fliser samt nyligt afrensede.

En imprægnering er ikke en garanti for at man så aldrig behøver og rense sine fliser igen. Imprægneringen vi bruger trænger ind i flisen og minimere fugtoptagelse i flisen. Når det så er allermest fugtigt i Danmark typisk efterår samt vinter så vil der uundgåeligt komme alger på flisen igen. Men fordi denne nu er imprægneret så kan man med en skummende desinficering lettere nedbryde algerne igen. Foretager man en sådan desinficering min 1 gang om året så får man ikke fastgroede alger igen.

Vi tilbyder gerne en service aftale 1 til 2 gange årligt hvor vi kommer og desinficere flisebelægningen.

Selvom fliserne bliver Nano imprægneret, er det yderst vigtigt, at man min. 1 gang om året får desinficeret sine fliser.Desinficeringen sørger for at uskadeliggøre de alger og lav, som er kommet i løbet af efteråret og vinteren. Laver man en service aftale med os, kommer vi hvert år inden påske, så jeres fliser kan være forårs klar.

Få et uforpligtende tilbud på en fliserens

Udfyld formularen her. Så kontakter vi dig indenfor 24 timer